Bernekerjeva ulica 43, 1000 Ljubljana

O nas

NAŠE POSLANSTVO je bistveno zmanjšati previsoko populacijo in trpljenje družnih živali.

Veterinarska ambulanta Veterina MH v Ljubljani je svoja vrata odprla v okviru živalovarstvene organizacije Mačja hiša. Naše poslanstvo je bistveno zmanjšati previsoko populacijo in trpljenje družnih živali z omogočanjem kvalitetnih in cenovno dostopnih veterinarskih storitev za vsakogar. Nudimo ugodne cene za posege sterilizacije in kastracije, imamo pa tudi pestro paketno ponudbo za mačke in pse.

V naših dveh ambulantah posebno pozornost posvečamo obravnavi pacientov, saj se zavedamo, da so živali ob veterinarskih posegih in zdravljenjih v še posebej velikem stresu. Prav tako želimo zagotoviti dobro informiranost lastnikov živali o tem, kaj se z živaljo dogaja, ter zagotoviti dobro počutje tako živali, kot njihovih skrbnikov na naši veterini.

Junija 2017 je Veterina MH v Ljubljani postala prva slovenska veterina z mednarodnim certifikatom Mačkam prijazna klinika (Cat Friendly Clinic), ki ga podeljuje ISFM (The International Society for Feline Medicine), mednarodno združenje za medicino mačk .