O nas

NAŠE POSLANSTVO je bistveno zmanjšati previsoko populacijo in trpljenje družnih živali.

Veterinarska ambulanta Veterina MH v Ljubljani je svoja vrata odprla v okviru živalovarstvene organizacije Mačja hiša. Naše poslanstvo je bistveno zmanjšati previsoko populacijo in trpljenje družnih živali z omogočanjem kvalitetnih in cenovno dostopnih veterinarskih storitev za vsakogar. Nudimo ugodne cene za posege sterilizacije in kastracije, imamo pa tudi pestro paketno ponudbo za mačke in pse.

V naših dveh ambulantah posebno pozornost posvečamo obravnavi pacientov, saj se zavedamo, da so živali ob veterinarskih posegih in zdravljenjih v še posebej velikem stresu. Prav tako želimo zagotoviti dobro informiranost lastnikov živali o tem, kaj se z živaljo dogaja, ter zagotoviti dobro počutje tako živali, kot njihovih skrbnikov na naši veterini.

Junija 2017 je Veterina MH v Ljubljani postala prva slovenska veterina z mednarodnim certifikatom Mačkam prijazna klinika (Cat Friendly Clinic), ki ga podeljuje ISFM (The International Society for Feline Medicine), mednarodno združenje za medicino mačk .

Ekipa Veterine MH
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.