Varovanje osebnih podatkov in zasebnost

Kateri osebni podatki se zbirajo in zakaj?

Komentarji

Ko objavite komentar, zberemo vpisane podatke ter IP-naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Kontaktni obrazci

Ko uporabite kontaktni obrazec, se zberejo podatki, navedeni v obrazcu ter IP-naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Vdelane vsebine z drugih spletnih mest

Objave na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke, objave z družbenih omrežij itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obnašajo povsem enako, kot če bi obiskali drugo spletno mesto.

Te spletne strani (npr. Facebook) lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Statistika

Google Analytics se uporablja za boljše razumevanje vaše uporabe našega spletnega mesta in spremljanje statističnih podatkov obiska. Vaš obisk se spremljajo preko anonimiziranega IP-ja (vaš IP je shranjen v anonimni obliki) – vaši osebni podatki se ne shranjujejo ali obdelujejo.

S kom se delijo vaši podatki?

Podatki se nikoli ne delijo s tretjo osebo, razen če je to nujno potrebno.

Kontaktni obrazci se uporabljajo za pošiljanje vaših sporočil v e-poštni račun prek Gmaila. Podatki iz kontaktnih obrazcev se nikoli ne uporabljajo za pošiljanje novic in promocij, temveč samo za kontakt z vami.

Kako dolgo se hranijo vaši podatki?

Če komentirate vsebino, se komentar in njegovi metapodatki obdržijo do nadaljnjega. Tako se lahko morebitni nadaljnji komentarji samodejno prepoznajo in so avtomatsko odobreni, ne da bi bili zadržani v čakalni vrsti za odobritev.

Kakšne pravice imate nad svojimi podatki?

Če imate na tem mestu račun ali ste objavili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, zbranih o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da se vsi shranjeni osebni podatki, izbrišejo. To ne vključuje podatkov, ki jih je treba hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam se pošiljajo vaši podatki?

Komentarji obiskovalcev in vsebina kontaktnih obrazcev se lahko preverijo z uporabo avtomatske storitve odkrivanja neželene pošte.

Vse statistike se Googlu pošljejo v anonimni obliki.

Vaši kontaktni podatki

Vaši kontaktni podatki se nikoli ne delijo s tretjimi osebami, razen če je to potrebno za nadaljnji stik z vami.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.